بهترین نکات مهارت طراحی، که باید بدانید تا یک طراح گرافیک شوید
ما در عصری زندگی میکنیم که طراحی برای یک وب سایت، یک اپلیکیشن یا یک محصول به اندازهی کیفیت و عملکرد آن مهم است. اگر دلیلی برای این ادعا میخواهید، به یک از محصولات ساخته شده توسط اپل در دو دههی اخیر توجه کنید. مطمئنا، آنها کیفیت و عملکرد خوبی را به نمایش گذاشتهاند، اما این طراحی آنهاست که آنها را از همهی رقبایشان متمایز میکند. مهارت طراحی خوب و تبلیغاتی، همچنین بر نحوهی درک کاربران از برندها و شرکتها تأثیر میگذارد، حتی اگر هنوز از آنها خرید نکرده باشند. به عنوان مثال، نزدیک به 60٪ از کاربران میگویند که آنها کسبوکاری را که دارای یک وب سایت با طراحی ضعیف باشد، توصیه نمیکنند.
اهمیت بالا بردن مهارت های طراحی
امروزه بیشتر طراحیها برای وب انجام میشود و مانند هر جنبهای از فناوری اطلاعات، مستعد تغییرات دائمی است. این بدان معنی است که مهارتهایی که تنها پنج سال پیش به عنوان یک طراح آموختهاید، ممکن است امروز برایتان کافی یا حتی مرتبط نباشند. اگر میخواهید در زمین بازی باقی بمانید، توجه به روندهای تغییر در این صنعت، نوآوریها و پیشرفتها و همچنین توسعه مهارتهای طراحی، الزامی است. با در نظر گرفتن این موضوع، در اینجا چند نمونه از مهارتهای طراحی جدیدی را که برای تبدیل شدن به یک طراح گرافیک عالی باید آنها را داشته باشید، به شما معرفی میکنیم.
فناوریهای جدید را بیاموزید
چه در حال طراحی یک وبسایت یا انجام یک کار طراحانهی خلاق باشید، به احتمال زیاد مجبور خواهید بود هر چند سال یکبار روش خود را تغییر دهید و این امر دو دلیل دارد: یکی این که ابزارها و فناوریهای موجودی که برای ایجاد کار خود استفاده میکنید ارتقا و بهروزرسانی میشوند، دلیل دوم این است که تعداد زیادی از ابزارهای جدید در این بین ظاهر میشوند. به عنوان مثال، روند طراحی موبایل افزایش قابل توجهی پیدا کرده و با واقعیت مجازی و واقعیت افزوده و همچنین هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، همه چیز برای طراحان هیجانانگیزتر شده است. هر سال همهی پیچیدگیهای مهم آن فناوریها آسانتر شده و قیمت خرید سخت ابزارهای مرتبط هر سال کمتر میشود. به این ترتیب آنها مدام از تازگی درمیآیند ولی شما باید خودتان را برای آگاهی داشتن نسبت به آنها بهروز کنید.
چرا باید به روز باشیم؟
چند سال پیش شوق و ذوق بازی پوکمون همهی دنیا را گرفته بود اما پس از آن شرکتها و کسبوکارها شروع به استفاده از تکنولوژی واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) به روشی معنادارتر و سازندهتر کردهاند. طرحهای شما هرگز نباید بدون زمینهی مناسب باشند، به بیان دیگر باید با ویژگیهای هر پلتفرم یا کانالی که برای آن طراحی ایجاد میکنید، آشنا باشید. درست همانطور که در طراحی موبایل باید باهوشتر شوید، باید به سایر فناوریهای نوظهور توجه کنید، زیرا آنها از شما میخواهند که برای تسلط بیشتر بر این هنر و صنعت تلاش کنید و از سوی دیگر فرصتهای جدیدی را فراهم میکنند و باید در جستوجوی راههایی برای ابراز خلاقیت بیشتر باشید.
آشنایی با طراحی تجربهی کاربری
امروزه طراحی بیشتر بر دنیای دیجیتال متمرکز شده است که این همه چیز را برای طراحان تغییر داده است زیرا تکنیکهای جدیدی وجود دارد که باید آنها را فرا گرفته و در برنامههای کاری خود بگنجانند. طراحی تجربهی کاربری یا UX اصطلاحی است که برای توصیف تجربهی کلی یک کاربر در زمان تعامل با یک محصول یا خدمات در یک چارچوب مشخص مورد استفاده قرار میگیرد. این تجربه بسته به نوع طراحیِ محصول یا سرویس، میتواند رویههای مختلفی را داشته باشد و بسیار مثبت یا منفی باشد. ما در مورد آن گونه از UX صحبت میکنیم، که امروزه بسیار رایج شده است، زیرا اکثر مشتریان برندها و شرکتهایی را انتخاب میکنند که میتوانند آنها را راضی کرده و تجربهی کاربری شخصیتری را برای آنها فراهم کنند. بنابراین کارهای تولیدی شما باید کاربرپسند و آسان برای استفاده باشد. در حالی که طراحی گرافیک و وب بیشتر با هدف ایجاد بهترین تصاویر ممکن و کاربردی است، UX فراتر از قلمرو طراحی است و بیشتر به لذت بردن کاربر از محصول نهایی توجه دارد.
در طراحی تجربهی کاربری مهارت پیدا کنید
طراحی تجربهی کاربری، رشتهای است که رفتار انسان و نحوهی واکنش کاربران در هنگام ارائه یک اثر طراحیشدهی خاص را در نظر میگیرد و سعی میکند در نتیجه تجربهای بهینه داشته باشد. خبر خوب این است که به عنوان یک طراح نیازی به تغییر حرفهی خود ندارید زیرا از قبل مهارتهای فنی لازم برای تبدیل شدن به یک طراح UX را دارید و باید طرز تفکر و نظم طراحی تجربهی کاربری را در فرآیند طراحی خود بگنجانید. در عصر امروز، یک طراح گرافیک عالی باید طیف گستردهای از مهارتها را داشته باشد و یک جایگاه تخصصی پیدا کند. مهارت داشتن در طراحی تجربهی کاربری یکی از چیزهای مهم در این طیف گسترده از مهارتهای طراحی است.
چرا باید کدنویسی را بیاموزیم؟
کدنویسی هم شبیه به تجربهی طراحی کاربردی، مهارتی است که باید آن را با روشهای طراحی خود ادغام کنید، نه اینکه لزوماً در آن متخصص شوید. هدف این نیست که بدانید چگونه از ابتدا یک وب سایت بسازید. با این حال، با درک فرآیند کدنویسی، میتوانید با برنامهنویسان همکاری کنید زیرا میدانید که آنها باید چه کاری انجام دهند تا طرحهای شما کار کنند. البته در سطوح پایینتر شاید نیاز به همکاری با برنامهنویسان نباشد. اگر کدنویسی را در سطح پایه بلد باشید، میتواند در تولید ایدههای طراحی جدید کمک کند.
راهکارهای کدنویسی
دانش HTML یا زبان نشانهگذاری فوق متن که زبان استاندارد طراحی صفحات وب است، در Adobe Illustrator میتواند بسیار مفید باشد. کدنویسی رشتهی فوقالعادهای است، ولی قرار نیست تمام وقت خود را به آن اختصاص دهید. زیرا به عنوان یک طراح، شما در حال حاضر حرفهای دارید و فقط دانستن آنچه که یک برنامهنویس به طور کلی به آن نیاز دارد کافی است. بسیاری از شرکتهای طراحی به کارمندان خود این فرصت را میدهند تا در حین کار، چند ساعت وقت بگذارند و در کلاسهای آموزشی شرکت کنند و یا آنها را به گذراندن دورههای آنلاین در محل تشویق میکنند تا مهارتهای طراحی کدنویسی خود را توسعه دهند. با این حال، اگر شرکت چنین امکانی را به شما نمیدهد، هنوز هم میتوانید خودتان HTML یا اصول اولیهی طراحی وب را بیاموزید تا به یک طراح بهتر تبدیل شوید.
شبکههای اجتماعی برند خود را بازاریابی کنید
امروزه هر برندی علاقمند به ایجاد حضور قوی در رسانههای اجتماعی است، به طوری که بسیاری آن را حتی مهمتر از وبسایت میدانند، هر چند که داشتن وبسایت همچنان ضروری است. به این دلیل که تمام مخاطبان برندها در شبکههای اجتماعی هستند. همهی مخاطبان در شبکههای اجتماعی هستند اما شاید همین افراد کمتر به وبسایت یک برند سر بزنند. این یک موضوع است که بفهمیم کدام پلتفرم برای هر صنعت یا کسب و کار بهتر عمل میکند. به طور طبیعی، به عنوان یک طراح گرافیک، باید از اهمیت رسانههای اجتماعی هر برند، حداقل در مورد رسانههای اصلی و مهم مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و پینترست آگاه باشید و نحوهی عملکرد آنها را بدانید.
تا چه اندازه باید با بازاریابی در شبکههای اجتماعی آشنا باشیم؟
نباید نگران صرف ساعتهای زیاد در شبکههای اجتماعی باشید، زیرا این وظیفهی بازاریابان رسانههای اجتماعی است. با این حال، حداقل باید تفاوت بین یک پست معمولی و یک استوری در اینستاگرام را بدانید، یا اینکه بدانید که مشتریان چگونه قصد دارند از قدرت ویدیوی لایو فیسبوک یا اینستاگرام برای جذب مخاطبان خود استفاده کنند. هنگام طراحی یک تصویر برای شبکههای اجتماعی، باید زمینهی شبکههای اجتماعی را در نظر داشته باشید، به این معنی که ایجاد یک تصویر جلد برای فیسبوک یا ایجاد یک پست برای اینستاگرام کاملا متفاوت هستند.
در نهایت، دلیل دیگری که چرا میخواهید یاد بگیرید چگونه از قدرت رسانه های اجتماعی استفاده کنید این است که اگر به دنبال جذب مشتری هستید، باید خودتان را مانند یک برند ببینید. وقتی صحبت از رسانههای اجتماعی به میان میآید، هیچ دورهی خاصی وجود ندارد و لازم نیست که به کلاس خاصی بروید. کافی است که از شبکههای اجتماعی برای کار و همچنین ارتباطات عمومی خود استفاده کنید تا درک عمیقتری از آن به دست آورده و سپس اجازه دهید این دانش به کار طراحی شما سرازیر شود.
لزوم فراگیری مهارت های طراحی چاپ
وقتی صحبت از دانش خود در مورد ابزارها و پلتفرم های دیجیتال به میان میآید، بسیاری از طراحان مسن و باتجربهتر، احساس میکنند که عقب افتادهاند. از سوی دیگر، طراحان جوان در طراحی چاپ نیز همین احساس را دارند. مطمئناً، در حالی که برندها فعالیتهای خود را به مسیر آنلاین منتقل کردهاند، رسانههای چاپی هنوز هم ارزش زیادی دارند و اگر میخواهید طراح بهتری شوید، این یکی از مهارتهای طراحی است که باید جزء اصلی مهارتهای شما باشد.
مهارتهای چاپ را در چاپخانههای واقعی بیاموزید
اگر موفق شدهاید مشتریانی را پیدا کنید که به طراحی چاپی نیاز دارد، باید بتوانید طرحهای خود را برای تبدیل از دنیای دیجیتال به دنیای واقعی و فیزیکی آماده کنید. بعید است که اطلاعات زیادی در این مورد به صورت آنلاین پیدا کنید. درعوض، بازدید از یک چاپخانهی واقعی و صحبت با افراد با تجربهتر در زمینهی مواردی مانند استفاده از رنگ، کاغذ و غیره مفید است. همانطور که در مورد کدنویسی و طراحی تجربهی کاربری، همه چیز در مورد باقی ماندن در این صنعت و ارائهی خدمات بهتر برای مشتریان است، توجه به آخرین فنآوریهای طراحی چاپ و گسترش مهارتهای خود کمک میکند که طراح بهتری شوید.
دیدگاهتان را بنویسید